Настав час для кулінарних експериментів разом із експертом програми “Ранок Вдома” на каналі “Дім” Чабою Бакошем. Він, разом із Іриною Хоменко і Денисом Мініним, приготував запечені гриби з квашеною капустою – страву, яка поєднує пікантну кислинку та насичений грибний смак.
Інгредієнти:
Печериці – 12 шт.
Квашена капуста – 500 г
Вершкове масло – 100 г
Кмин
Чорний перець
Сіль
Чебрець
Спосіб приготування:
Помити і просушити гриби. Відокремити ніжки, подрібнити їх. Шапочки почистити від верхньої плівки.
На пательні розігріти олію, викласти капусту, подрібнені ніжки грибів і кмин. Готувати помішуючи.
Шапочки печериць викласти на деко. Посолити, поперчити, додати невеликі шматочки масла і викласти ложкою начинку з капусти. Для аромату додати гілочки чебрецю.
Запікати страву у духовці, розігрітій до 180 градусів, протягом 15-20 хвилин. Смачного!