Постійний кулінарний експерт програми “Ранок Вдома” на телеканалі “Дім” Чаба Бакош пропонує приготувати смачний, поживний і красивий сніданок. Булочки для бургерів фаршировані бужениною, шпинатом і яйцем. Цей простий рецепт принесе вам смакове та естетичне задоволення.
Інгредієнти:
Булочки для бургерів – 4 шт.
Яйця – 4 шт.
Буженина запечена – 400 г
Шпинат – 300 г
Сир голландський – 150 г
Масло вершкове – 50 г
Зелена цибуля – кілька пірʼїн
Часник – 1 зубчик
Сіль
Перець
Спосіб приготування:
Шпинат і зелену цибулю припустіть на пательні з додаванням вершкового масла. Додати подрібнений часник і приправи. Тушити поки не випарується зайва рідина.
Буженину нарізати дрібним кубиком, натерти сир.
Зрізати верхівки з булочок і вийняти середину. Фарширувати булочки – викласти шар шпинату, буженини і твердого сиру. Зверху викласти сире яйце.
Запікати булочки в розігрітій духовці до готовності. Смачного!