Їжа – це більше, ніж просто продукт харчування. Вона є невід’ємною частиною нашої культури, ідентичності та емоцій.
Як формувалася українська гастрономічна культура? Чому ми переосмислюємо традиційні страви? Як змінюються кулінарні звички українців? Про це йшлося у новому випуску “Зі своїми по суті”.
Гості програми: Ольга Сумська, народна артистка України Олена Брайченко, дослідниця гастрономічної культури
00:00 – Початок
1:21 – Їжа дитинства
7:55 – Різниця між міською та сільською кухнею
14:10 – Регіональні особливості української кухні
17:00 – Вплив СРСР на традиційну кухню
25:41 – Різдвяні традиції
44:28 – Улюблені страви Ольги Сумської та Олени Брайченко