Кулінарний експерт телеканалу “Дім” Чаба Бакош пропонує вразити рецептори неймовірним поєднанням смаків і скуштувати форшмак з грінками. Готувати цю закуску легко і швидко, а насолоду отримають всі! Зберігайте рецепт та обов`язково спробуйте повторити страву на своїй кухні.
Інгредієнти:
Оселедець – 300 г
Яйце – 1-2 шт.
Яблуко – 1 шт.
Молоко – 100 мл
Масло вершкове – 60 г
Батон – кілька скибок
Лимон – 0,5 шт.
Цибуля зелена – кілька пірʼїн
Каперці – 4-5 шт.
Сіль
Перець
Кріп
Хліб чорний – 3-4 скибочки
Відварити яйця в круту та охолодити.
Батон залити молоком.
Дрібно нарізати яйця, філе оселедця, зелену цибулю і каперці. Змішати. Яблуко почистити і натерти на великій тертці.
Додати до підготовлених інгредієнтів яблуко, батон, сіль, перець та кілька крапель лимонного соку. Ретельно перемішати всі складники.
Скибки чорного хліба обсмажити на пательні — зробити грінки.
Подавати форшмак із грінками та прикрасити страву кропом. Смачного!