Лісові гриби, сир і свіжа випічка – неймовірне поєднання, яке підкорює лише одним ароматом! Саме його вирішив відтворити кулінарний експерт каналу “Дім” Чаба Бакош. Він приготував смачний рулет, який ідеально пасуватиме до сніданку в осінню пору.
Дивіться рецепт і готуйте його для своєї родини!
Інгредієнти:
Листкове тісто – 500 г
Білі гриби – 300 г
Гриби лисички – 300 г
Сир чеддер (жовтий) – 150 г
Крем-сир – 100 г
Вершкове масло – 50 г
Цибуля порей – 1 шт.
Часник – 2 зубчики
Петрушка
Яйце – 1 шт.
Сметана
Сіль
Перець
Спосіб приготування:
Гриби відварити. Злити воду.
Нарізати кільцями цибулю порей, обсмажити її на вершковому маслі. Додати нарізані відварені гриби, сіль, перець і подрібнений часник. Готувати разом, помішуючи поки не випариться зайва волога.
Сир чеддер натерти на великій тертці.
Тісто розкачати, викласти на пергамент і змастити крем-сиром. Викласти гриби і щедро посипати все сиром. Загорнути рулет, викласти його на деко і дати постояти протягом 20-30 хвилин. Змастити збитим яйцем.
Запікати рулет у розігрітій до 180 градусів духовці до готовності.
Подавати зі сметаною з подрібненою зеленню. Смачного!