Головна Рецепти

Рулет із телятини: рецепт до святкового столу

Сьогодні на кухні програми “Ранок Вдома” на телеканалі “Дім” Чаба Бакош приготував ідеальну страву для великоднього кошика – рулет із телятини. Поживний, красивий і дуже смачний рецепт 100% вартий вашої уваги!

Дізнавайтеся секрети приготування і повторюйте святкову страву на своїй кухні.

Інгредієнти:

Телятина – 1,5 кг
Яйця – 3 шт.
Масло вершкове – 150 г
Часник – 3 зубчика
Чебрець
Чорний перець
Сіль

Спосіб приготування:

Яйця відварити, охолодити та почистити. Натерти на великій тертці.
Мʼясо нарізати товщиною 2-2,5 см і відбити з двох боків.
Масло кімнатної температури відправити у глибоку миску, вичавити часник, додати чебрець і сіль. Ретельно перемішати.
На кухонну дощечку розмістити кілька листів харчової плівки, викласти відбите мʼясо, посолити та поперчити його. Щедро змастити мʼясо ароматним маслом, посередині викласти натерте яйце і загорнути рулет. Закріпити за допомогою ниток.
Викласти страву на деко, застелене фольгою, і закрити зверху окремим шматком фольги, щоб не пригорало. Готувати рулет у духовці, розігрітій до 180 градусів, до готовності. Охолодити рулет. Смачного!