Головна Рецепти

Рисова запіканка з джемом – рецепт незвичайного десерту

Хочете здивувати близьких смачним сніданком зі смаком дитинства? У програмі “Ранок Вдома” на каналі “Дім” із ведучими Лілією Ребрик і Костянтином Октябрським, кулінарний експерт Чаба Бакош приготував рисову запіканку з джемом.

Це просто, корисно і дуже смачно! Дивіться рецепт і повторюйте його на власній кухні.

Інгредієнти:

Молоко – 1 л
Рис – 200 г
Яйця – 8 шт.
Цукор – 8 ст.л.
Цукрова пудра
Ванільний цукор
Манка
Масло вершкове
Джем

Спосіб приготування:

Відварити рис на молоці. Дати йому охолонути.
Відділити білки від жовтків. Окремо збити білки з цукром і жовтки з цукровою пудрою, а також додати ванільний цукор.
Ввести у готовий рис збиті жовтки і білки. Ретельно перемішати.
Форму для запікання змастити вершковим маслом і посипати манкою. Висипати готову масу у форму і відправити у духовку, розігріту до 180 градусів на 30 хвилин.
Подавати рисову запіканку з джемом. Смачного!