Головна TV

Салат з печеним гарбузом – вітамінна бомба!

У програмі “Ранок Вдома”, яка виходить щодня о 7:00 на каналі “Дом”, кулінарний експерт Чаба Бакош поділився рецептом салату з печеним гарбузом. Проста у приготування, смачна і корисна вітамінна бомба прийдеться до смаку кожному!

Щоб повторити рецепт салату від експерта каналу “Дом”, вам знадобляться:

Гарбуз – 300 г

Салат ромен – 200 г

Сир фета – 100 г

Вʼялені томати – 4-5 шт.

Волоський горіх – 4-5 шт.

Помідори чері – 5-6 шт.

Чебрець – кілька гілочок

Оливкова олія – 60 мл

Сіль

Перець чорний

Гірчиця зерниста – 1 ст.л.

Мед – 1 ст.л.

Бальзамічний крем – 1 ст.л.

Плоди каперсів – 5-6 шт.

Гарбуз почистити та нарізати кубиком. Посолити, поперчити, покропити оливковою олією, посипати чебрецем та відправити у розігріту духовку. Запікати до готовності.

Порвати листя салату і викласти на тарілку. Далі слід на салат викласти гарбуз, фету, в’ялені томати, помідори черрі та каперси.

Для заправки: змішати оливкову олію, бальзамічний крем, мед і зернисту гірчицю.

Заправлений салат присипати подрібненими волоськими горіхами. Смачного!

Дивіться “Ранок Вдома” на каналі “Дом” з понеділка по п’ятницю з  07:00 до 09:30, у суботу та неділю з 07:00 до 11:00, а також на YouTube-каналі проєкту.