Цей сніданок за рецептом кулінарного експерта “Ранку Вдома” на телеканалі “Дім” Чаби Бакоша відправить вас прямісінько в Азію. Кухар приготував незвичайний салат із фунчозою, який наситить ваш організм вітамінами та ще й вразить смаком! Обов’язково готуйте страву на своїй кухні та насолоджуйтеся.
Вам знадобляться:
Фунчоза – 100 г
Перець болгарський – 1 шт.
Стебло селери – 2-3 шт.
Морква – 1 шт.
Огірок – 1 шт.
Кінза – кілька гілочок
Цибуля зелена – 2-3 пірʼїни
Олія кунжутна – 20 мл
Соєвий соус – 20 мл
Соус теріякі – 20 мл
Лимон – 0,5 шт.
Насіння кунжуту
Кешʼю – жменя
Перець чилі – 1 шт.
Приготування:
Фунчозу викласти у глибоку миску, залити окропом, накрити кришкою таі відкласти на 5 хв.
Перець болгарський, стебло селери, огірок і моркву нарізати тонкими смужками.
Для заправки змішати соєвий соус і соус теріякі, додати сік половини лимона і кунжутну олію.
Злити воду з готової пасти та викласти фунчозу на миску для подачі салату. Додати до фунчози всі овочі, полити заправкою, зверху викласти подрібнену зелену цибулю, кінзу, кешʼю та нарізаний перець чилі. Прикрасити салат кунжутом. Смачного!
Дивіться “Ранок Вдома” на каналі “Дім” з понеділка по п’ятницю з 07:30 до 09:30, у суботу та неділю з 07:00 до 11:00, а також на YouTube-каналі проєкту.