Здається, бутерброди люблять усі діти. У школі на перерві – це справжній порятунок, адже часу має вистачити на все. Тож кулінарний експерт каналу “Дім” Чаба Бакош продемонстрував, як зробити бутерброд із курячою відбивною, аби він був поживним і соковитим.
Дивіться рецепт і готуйте смачний перекус для своїх школярів.
Інгредієнти:
Куряче філе – 2 шт.
Яйця – 2 шт.
Пармезан – 100 г
Тостовий хліб – 4 скибки
Мариновані огірки – 4 шт.
Салат айсберг
Вершкове масло – 50 г
Майонез – 1 ст.л.
Панірувальні сухарі
Солодка гірчиця
Борошно
Сіль
Перець
Спосіб приготування:
Куряче філе нарізати слайсами, відбити, посолити і поперчити.
У глибокій мисці збити яйця.
Змішати панірувальні сухарі з тертим пармезаном.
Панірувати відбивні у борошні, яйці та суміші сухарів із сиром. Підсмажити з обох боків до золотавого кольору.
Розігріти пательню. Скибки хліба змастити маслом і підсмажити – зробити тости.
Для соусу змішати майонез із гірчицею. Намастити соусом тости, викласти листя салату, шматочки огірка, курячу відбивну, знову салат, огірок і накрити другим тостом змащеним соусом. Смачного!