Головна Рецепти

Шоколадний торт без випікання – рецепт простого десерту від Чаби Бакоша

Кулінарний експерт програми “Ранок Вдома” на каналі “Дім” Чаба Бакош пропонує приготувати шоколадний торт без випікання. Мінімум часу і максимум задоволення. Записуйте рецепт, готуйте вдома та насолоджуйтеся смаком.

Інгредієнти:

Пісочне печиво – 2 уп.
Печиво савоярді – 1 уп.
Згущене варене молоко – 1 банка
Сметана 20% – 1 уп.
Арахіс – 150 г
Мигдаль чищений – 150 г
Шоколад – 1 плитка
Масло вершкове

Спосіб приготування:

Арахіс і мигдаль підсмажити на сухій розігрітій пательні та подрібнити у блендері.
Згущене молоко змішати зі сметаною – зробити крем.
Два види печива подрібнити за допомогою блендера. І змішати з кремом. Горіхи теж ввести у солодку масу. Ретельно перемішати до однорідності.
Форму для торта застелити харчовою плівкою. Викласти на неї солодку масу. Відправити торт у холодильник на дві години.
Шоколад із маслом, помішуючи, розтопити на водяній бані – зробити ганаш.
Дістати торт із форми та полити його шоколадним ганашем. Смачного!