Ароматна випічка та кава — рецепт ідеального сніданку. Кулінарний експерт програми “Ранок Вдома” на каналі “Дім” Чаба Бакош пропонує приготувати штрудель із грибами та сиром.
Шеф-кухар переконаний, що це корисна, поживна та проста у приготуванні страва. Експериментуйте з новими рецептами на своїй кухні та смакуйте з задоволенням.
Інгредієнти:
Тісто листкове – 1 уп.
Гриби ерінги – 500 г
Сир чеддер – 150 г
Масло вершкове – 50 г
Цибуля порей – 1 шт.
Яйце – 1 шт.
Сіль
Перець
Насіння кунжуту
Спосіб приготування:
Нарізати кільцями цибулю порей, припустити її на розігрітій пательні з додаванням масла. Подрібнити гриби і додати до цибулі. Підсмажити овочі, посолити і поперчити.
Сир натерти на дрібній тертці.
Тісто розкачати, викласти сир і гриби, загорнути штрудель.
Змастити штрудель збитим яйцем і посипати кунжутним насінням.
Запікати штрудель у розігрітій до 180 градусів духовці до золотавої скоринки.
Смачного!