Комікеса, яка разом з Тарасом Стадницьким, Віктором Гевком та іншими учасниками «VIP Тернопіль» зʼявляється щопонеділка в ефірі Нового каналу, також розповіла, чим можна доповнити ранковий прийом їжі
Традиційно 25 березня ми відзначаємо Міжнародний день вафель. Їх почали пекти ще в Середньовіччі, але подавали лише королям і представникам шляхетних родів. З часом рецептура поширилася світом. Та справжній вафельний бум відбувся у XVII столітті, коли винайшли зручну вафельницю у формі сковорідки. Нині відомо понад 100 різновидів ласощів, не кажучи вже про кількість рецептів. Не потішити себе та рідних ароматними вафлями у свято просто неможливо! Тим паче, якщо приготувати за корисним рецептом від Тані Песик, який легко повторити вдома. Занотовуйте детальний опис від зірки шоу «VIP Тернопіль».
– Це може бути як варіант легкого сніданку! За бажанням, викладіть на готові вафлі крем-сир, руколу, помідори чері, перо зеленої цибулі та червону рибку. Якщо ж не хочете, буде смачно й без добавок, – каже Тетяна Песик.
Інгредієнти:
сир кисломолочний 5% жирності – 1 пачка (180 г)
яйце – 1 шт.
борошно – 1 ст. л.
сіль – дрібка
крохмаль – 1 ч. л.
петрушка – 2-3 гілочки
Приготування страви:
1. У глибокій тарілці розімніть сир виделкою. Додайте яйце й перемішайте.
2. Всипте борошно та крохмаль. Доведіть до смаку сіллю. Подрібніть петрушку й ретельно змішайте всі інгредієнти.
3. Обсмажте на вафельниці або домашньому грилі без додавання олії. На сирних вафлях з обох боків має утворитися золотиста скоринка. Готово!