Кулінарний експерт телеканалу “Дім” Чаба Бакош поділився смачним та цікавим різновидом сніданку. Кухар приготував бурату з томатною сальсою.
Інгредієнти:
Сир бурата – 2 шт.
Помідори жовті – 2 шт.
Помідори чорні – 2 шт.
Помідори червоні – 2 шт.
Червона цибуля – 1 шт.
Лимон – 1 шт.
Зелений базилік – кілька гілочок
Оливкова олія
Каперці
Сіль
Чорний перець
Бальзамічний крем
Чіабата – 1 шт.
Помідори розрізати навпіл, вибрати мʼякоть в окрему миску і відставити. Іншу частину помідорів дрібно нарізати – зробити сальсу.
Подрібнити червону цибулю та базилік, змішати їх з помідорами. Додати до суміші оливкову олію, сіль, перець, бальзамічний крем і кілька ложок лимонного соку. Перемішати.
Чіабату розрізати навпіл і обсмажити на пательні до золотавої скоринки.
На чіабату викласти сальсу, зверху покласти бурату і скропити оливковою олією. Зверху викласти каперси.
Смачного!