Ароматний, наваристий і неймовірно смачний грибний суп з перловкою – це ідеальна страва для вашого столу! Поєднання грибів, ніжної перлової крупи та запашних овочів робить його не тільки поживним, а й дуже корисним. Дивіться рецепт від постійного кулінара програми “Ранок Вдома” на каналі “Дім” Чаби Бакоша і повторюйте його на своїй кухні.
Інгредієнти:
Овочевий бульйон – 500 мл
Гриби білі сушені – 200 г
Перлова крупа – 100 г
Морква – 1-2 шт.
Картопля – 2 шт.
Цибуля – 1 шт.
Часник – 2 зубчика
Вершкове масло – 50 г
Сіль
Перець
Зелень петрушки
Білий хліб – 1 буханка
Сметана – 100 г
Спосіб приготування:
Білі гриби залити окропом і дати набухнути. Злити воду.
Перловку промити і відварити.
Цибулю і моркву припустити у кастрюлі з додаванням масла або олії. Додати нарізані гриби, подрібнений часник і тушкувати разом кілька хвилин.
Далі слід влити овочевий бульйон, додати нарізану картоплю і перловку.
Зварити суп, посолити і поперчити на свій смак.
Подавати суп зі свіжим хлібом, сметаною, посипавши зеленню петрушки. Смачного!