Український шеф-кухар колумбійського походження, ресторатор, суддя кулінарного реаліті «МастерШеф»-12 на СТБ Ектор Хіменес-Браво показав в соцмережі, як приготувати смачний сніданок – сендвіч з яйцем.
«Ранок починається не з кави, а… зі сніданку (адже кава натщесерце — то шкідливо). Пропоную сьогодні разом поласувати смачним і корисним сніданком — сендвічем з яйцем», – зазначив шеф-кухар.
Інгредієнти:
• Відварені яйця — 2 шт.
• Авокадо стиглий — 1 шт.
• Гірчиця — 1 ч.л.
• Сік лимона — 1/2 шт.
• Сіль та перець — на смак.
• Крем-сир — 30 грамів.
• Хліб.
• Листя шпинату — 1 шт.
• Сир Чедер — 2 шматочки.
Спосіб приготування:
1. В миску додаємо яйця, очищене авокадо, гірчицю, сік лимона, сіль, перець та крем-сир, після чого розминаємо масу виделкою;
2. На хліб викладаємо шматок сиру Чедер, після — начинку з яєць, накриваємо все листям шпинату та шматком сиру, а далі кладемо зверху ще одну скибку хліба;
3. Смажимо сендвіч на пательні до готовності.
Смачного!
Відео – https://www.instagram.com/reel/CvRWi9AIHa7/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==