Головна Рецепти

Смачний рулет зі свинини – рецепт до святкового столу

Кулінар програми “Ранок Вдома” на каналі “Дім” продовжує готуватися до свят і випробовувати нові рецепти, аби ви могли здивувати своїх рідних та гостей. Сьогодні він пропонує приготувати рулет зі свинини з травами. Так свинину ви ще не готували. Тож зберігайте рецепт і повторюйте його на своїй кухні.

Інгредієнти:

Підчеревина зі шкіркою – 1,5 кг
Вершкове масло – 100 г
Петрушка – пучок
Розмарин
Чебрець
Сіль
Перець
Часник – 3 зубчика
Лимон – 1 шт.
Свіжий фенхель – 1 шт.

Спосіб приготування:

Подрібнити петрушку та фенхель.
Вершкове масло кімнатної температури змішати зі спеціями.
Змастити підчеревину ароматним маслом, викласти петрушку і фенхель і загорнути рулет. Перев’язати ниткою для запікання.
Випікати протягом години в духовці за температури 180 градусів. За потреби накрити рулет фольгою.
Дати страві трохи охолонути. Смачного!