Постійний експерт програми “Ранок Вдома”, яка виходить щодня о 7:00 на каналі “Дім”, із ведучими Лілією Ребрик і Костянтином Октябрським, кулінар Чаба Бакош продовжує дивувати смачними, поживними і корисними рецептами. Цього разу кухар приготував ніжні бананові панкейки, доповнені ваніллю, кленовим сиропом та гілочками м’яти — естетичний та неймовірно смачний сніданок, яким можна похизуватися у соціальних мережах. Зберігайте рецепт, щоб повторити його на власній кухні.
Інгредієнти:
Банан – 3 шт.
Борошно – 250 г
Цукор – 50 г
Яйце – 3 шт.
Молоко – 400 мл
Розпушувач тіста – дрібка
Лимон – 0,5 шт.
Цукор ванільний – 1 пакетик
Олія соняшникова – 40 мл
Кленовий сироп – 50 мл
Цукрова пудра – 20 г
Мʼята – кілька гілочок
Свіжі ягоди – 50 г
Сіль
Приготування:
Збити яйця з цукром, ввести у суміш молоко, додати ванільний цукор і сіль. Постійно помішуючи, ввести борошно і розпушувач тіста.
Банан розімʼяти виделкою, додати сік половини лимона і перемішати. Викласти пюре в тісто. Ретельно перемішати до однорідної маси і влити олію.
Смажити панкейки на гарячій сухій пательні з обох боків.
Подавати бананові панкейки з кленовим сиропом і ягодами, посипавши цукровою пудрою і прикрасивши листочками мʼяти. Смачного!
Дивіться “Ранок Вдома” на каналі “Дім” з понеділка по п’ятницю з 07:00 до 09:30, у суботу та неділю з 07:00 до 11:00, а також на YouTube-каналі проєкту.