Кулінарний експерт каналу “Дім” Чаба Бакош поділився рецептом швидкого і поживного сніданку – запеченого фаршированого багету. Дізнавайтеся, що для цього потрібно та скільки часу займає приготування страви, і відтворюйте її на власній кухні.
Інгредієнти:
Багет – 1 шт.
Шинка – 250 г
Твердий сир – 250 г
Моцарела – 2 шт.
Вершкове масло – 50 г
Помідор – 1 шт.
Вʼялені томати – 4 шт.
Зелена цибуля – 3-4 пірʼїни
Оливкова олія
Кінза
Петрушка
Лайм – 1 шт.
Спосіб приготування:
Вийняти м’якуш із багета і змастити середину маслом.
Сир натерти, шинку нарізати дрібним кубиком. Фарширувати багет. Зверху викласти слайси моцарели.
Запікати до золотавого кольору в духовці за температури 180 градусів.
Бланшувати помідор, нарізати дрібним кубиком. Додати нарізані в’ялені томати, зелень, оливки та сік лайму — зробити сальсу.
Подавати багет із сальсою. Смачного!