Головна Рецепти

Смачний сніданок, як у італійському ресторані

Кулінарний експерт телеканалу “Дім” Чаба Бакош пропонує приготувати смачний, красивий, поживний і корисний сніданок – бутерброд зі скремблом і запеченими томатами!

Зберігайте рецепт і обовʼязково повторюйте його на своїй кухні.

Інгредієнти:

Чіабата – 1 шт.
Помідори черрі – 500 г
Яйця – 2 шт.
Часник – 1 головка
Крем-сир – 100 г
Вершки жирні – 100 мл
Розмарин
Чебрець
Базилік
Італійські трави
Оливкова олія
Вершкове масло
Сіль
Перець
Бальзамічний крем

Спосіб приготування:

Помідори черрі викласти на деко, застелене пергаментом. Додати часник, розмарин, чебрець, приправи, скропити оливковою олією і запекти у духовці.
Збити яйця із вершками, посолити і поперчити. Смажити скрембл на пательні із додаванням вершкового масла.
Зі скибочок чіабати зробити золотаві грінки і намастити їх крем-сиром. Викласти на хліб скрембл і печені помідори, прикрасити базиліком і скропити бальзамічним кремом. Смачного!