Постійний кулінарний експерт програми “Ранок Вдома” на каналі “Дім” Чаба Бакош вирішив приготувати страву, яка на 100% асоціюється з сонячною Грецією – сендвіч з халумі та салат цацикі. Обовʼязково дивіться рецепт і урізноманітнюйте своє меню новими яскравими смаками.
Інгредієнти:
Огірки – 3 шт.
Сир халумі – 150 г
Сир фета – 100 г
Йогурт грецький – 100 г
Крем-сир – 100 г
Помідор – 1 шт.
Листя салату ромен – 4 шт.
Часник – 1 зубчик
Оливки без кісточок – 5 шт.
Орегано
Чіабатта – 1 шт.
Спосіб приготування:
Огірки почистити і натерти на великій тертці.
У глибокій мисці розчавити фету, змішати із грецьким йогуртом, вичавити зубчик часника і додати терті огірки. Ретельно перемішати салат.
Халумі і помідори нарізати слайсами товщиною приблизно 1 см. Обсмажити з двох боків на пательні-гриль. Посипати орегано.
Чіабату розрізати і теж підсмажити на сухій пательні.
Нижню частину чіабати викласти на тарілку, змастити крем-сиром, зверху – листя салату, грильований помідор і халумі. Поруч викласти кілька ложок салату цацикі і нарізані кружечками оливки. Скропити салат оливковою олією. Посипати орегано. Смачного!