Кулінарний експерт телеканалу “Дім” Чаба Бакош не припиняє дивувати незвичайними рецептами. Цього разу кухар приготував закуску з авокадо та мексиканський салат. Повторюйте страви на своїй кухні та дивуйте рідних новими смаками.
Інгредієнти для закуски:
Авокадо – 2 шт.
Яйце – 2 шт.
Халапеньо маринований – 4-5 шт.
Часник – 1 зубчик
Цибуля зелена – 2 пірʼїни
Багет – 1 шт.
Майонез – 1 ст.л.
Сметана – 1 ст.л.
Сіль
Лайм
Сумах
Інгредієнти для салату:
Помідор жовтий – 1 шт.
Помідор червоний – 1 шт.
Перець солодкий зелений – 1 шт.
Перець солодкий червоний – 1 шт.
Огірок – 1 шт.
Консервована кукурудза – 1 банка
Цибуля синя – 1 шт.
Лайм
Кінза – кілька гілочок
Оливкова олія
Сіль
Перець
Зварити яйця, остудити, очистити та натерти на дрібній терці.
Дістати мʼякоть авокадо і розчавити її виделкою.
Дрібно нарізати зелену цибулю та часник. Змішати всі інгредієнти, додати майонез, сметану, сік лайма і сіль за смаком.
Підсмажити скибки багета та викласти на них закуску. Прикрасити кінзою та шматочками халапеньо.
Посипати закуску сумахом.
Для салату нарізати дрібним кубиком перці, помідори, огірок та цибулю. Додати кукурудзу та фреш лайма. Перемішати салат. Заправити страву оливковою олією, посолити, поперчити та прикрасити кінзою.