Французький соус В’єрж, який поєднує в собі томати, лимон, біле вино та оливки – чудове доповнення до м’якого смаку риби. Ольга Мартиновська кілька років мешкала у Франції. Спеціально для вас Ольга розробила свій рецепт легкого та яскравого соусу до горбуші на парі.
Інгредієнти:
філе горбуші
броколі
помідори черрі
лимон
чебрець
кукурудза
зелений горошок
селера
каперси
кінза
біле вино
цибуля
оливки
сіль
перець
оливкова олія
🔪Приступаємо:
1. У сотейник покладіть цибулю, налийте біле вино, додайте чебрець, селеру, кінзу та залийте водою.
2. На сотейник поставте сито, викладіть філе горбуші та тримайте на парі 7-8 хв.
3. Приготуйте гарнір. У тарілку налийте оливкову олію, додайте каперси, оливки, цедру лимона, броколі, помідори черрі, горошок, селеру і кукурудзу. Посипте сіллю та перцем, перемішайте.
4. Дістаньте горбушу та подавайте з овочами.
Смачного!
Фото: https://www.instagram.com/olga_martynovska/