Головна Рецепти

Соковита шаурма за рецептом Ектора Хіменеса-Браво

Фото: Інстаграм

Український шеф-кухар колумбійського походження, ресторатор, суддя «МастерШеф. Професіонали»-4 на СТБ, Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом соковитої та смачної шаурми!

«Ви просили — я зробив: зустрічайте рецепт тієї самої соковитої шаурми, яку зможете приготувати власноруч вдома.

P.S. З точки зору складу та кількості калорій, шаурма — корисна та поживна страва. Облиште стереотипи та насолодіться смаком на повну», зазначає Ектор.

Інгредієнти:
  • Стегно куряче — 200 грамів;
  • Лаваш — 1 шт.
  • Копчена паприка — 1 грам;
  • Кумин — 1 грам;
  • Часник — 3 грами;
  • Фенхель — 1 грам;
  • Зіра — 1 грам;
  • Грецький йогурт — 300 мл;
  • Кріп — 5 грамів:
  • Солоні огірки — 15 грамів;
  • Олія соняшникова;
  • Томат — 30 грамів;
  • Цибуля синя — 15 грамів;
  • Салат Айсберг — 30-50 грамів.
 Спосіб приготування:

Готуємо соус: подрібнюємо кумин, фенхель та зіру, додаємо нарізані солоні огірки, кріп та грецький йогурт, добре перемішуємо. Стегно куряче приправляємо копченою паприкою та перцем, поливаємо соняшниковою олією та грецьким йогуртом, додаємо часник та перемішуємо. Обсмажуємо курку до золотистої скоринки. Нарізаємо м’ясо. На лаваш викладаємо соус з огірками, айсберг, слайси синьої цибулі та томатів, кінзу, солимо та перчимо, викладаємо м’ясо, поливаємо соусом, додаємо ще трошки салату айсберг. Загортаємо шаурму та обсмажуємо на сковороді-гриль. Смачного!

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Ектор Хіменес-Браво (@hectorjimenezbravo)

Нагадаємо, Ектор Хіменес-Браво продовжує роботу над документальним благодійним фільмом про кулінарний фронт України. Стрічку створює команда з Великобританії та СТБ. Прем’єра відбудеться вже 25 січня на СТБ!