Головна Рецепти

Суп з квашеною капустою і ковбасою

Постійний кулінарний експерт програми “Ранок Вдома”, яка виходить на каналі “Дім”, Чаба Бакош пропонує приготувати суп з квашеною капустою і ковбасою. Інгредієнти — класичні, які є у всіх у різдвяний період. Тож дивіться рецепт і експериментуйте на своїй кухні.

Інгредієнти:

Домашня ковбаса – 300 г
Буженина запечена – 200 г
Цибуля – 1 шт.
Морква – 1 шт.
Борошно – 2 ст.л.
Квашена капуста – 50 г
Смалець – 50 г
Кмин
Чорний перець
Паприка
Часник
Сіль
Перець
Лавровий лист
Овочевий бульйон
Сметана – 200 г
Чорний хліб
Кріп
Перець чилі – 1 шт.

Спосіб приготування:

Подрібнену цибулю і моркву припустити у каструлі на смальці. Додати нарізану ковбасу, буженину, часник і квашену капусту. Кілька хвилин тушкувати всі складники разом.
Додати приправи, залити овочевий бульйон. Варити суп, поки не звариться капуста.
Покласти у сметану борошно, змішати і вилити в суп. Варити ще кілька хвилин.
Посипати суп подрібненим кропом. Подавати з чорним хлібом і перцем чилі. Смачного!