Головна Рецепти

Сир камамбер у хрусткій паніровці з ягідним топінгом

Кулінарний експерт програми “Ранок Вдома” на каналі “Дім” Чаба Бакош підготував страву, яка закохає вас із першого шматочка — ніжний сир камамбер у хрусткій паніровці з ароматним ягідним топінгом. Цей рецепт точно стане вашим фаворитом, адже його захочеться готувати знову і знову.

Інгредієнти:

Камамбер – 2 шт.
Яйця – 2 шт.
Панірувальні сухарі – 4 ст.л.
Борошно – 3 ст.л.
Сіль
Олія – 500 мл
Для топінгу:
Заморожена чорниця – 200 г
Цукор
Лимон – 1 шт.
Мʼята – кілька гілочок
Бодян – 1 шт.

Спосіб приготування:

Сир нарізати.
Збити яйця. Панірувати сир у борошні, яйцях і сухарях. Смажити сир у розігрітій олії до золотавого кольору.
Складники для топінгу слід покласти у каструлю, влити трохи води. Довести до кипіння і випарувати зайву вологу.
Подавати панірований сир з ягідним топінгом. Смачного!