Головна Рецепти

Сирна фокача з картоплі за рецептом Ектора Хіменеса-Браво

Фото - Інстаграм

Український шеф-кухар колумбійського походження, ресторатор та суддя «МастерШеф. Професіонали»-4 на СТБ Ектор Хіменес-Браво поділився в соцмережі рецептом сирної фокачі.

«Фокачу з томатами ми вже з вами готували, а ось сирну фокачу з картоплі – ще ні. Хтось скаже зрази, а я скажу – фокача»,прокоментував шеф-кухар.

Інгредієнти:
  • Картопля – 4 шт;
  • Крохмаль кукурудзяний – 90 грамів;
  • Моцарела (для піци) – 150 грамів;
  • Сіль;
  • Олія рослинна.
Спосіб приготування:

Варимо картоплю до 20 хвилин, розминаємо її, додаємо сіль, кукурудзяний крохмаль та добре вимішуємо. Формуємо «ковбаску», ріжемо її на порції. У кожну кладемо шматочки моцарели та добре закриваємо. Смажимо на середньому вогні з кожної сторони по 5 хвилин. Прибираємо зайвий жир за допомогою паперових рушників. Смачного!

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Ектор Хіменес-Браво (@hectorjimenezbravo)

Дивіться прем’єрні випуски «МастерШеф. Професіонали»-4 на СТБ щосуботи о 19:00!