Перед сирними мафінами з ягідним топінгом не встоїть ніхто. Особливо, якщо готувати їх за рецептом кулінарного експерта програми “Ранок Вдома”, яка виходить на каналі “Дім” із ведучими Лілією Ребрик і Костянтином Октябрським, Чаби Бакоша.
Якщо хочете здивувати рідних неймовірною смакотою, обов’язково повторюйте страву на своїй кухні.
Інгредієнти:
Сир домашній – 400 г
Борошно – 150 г
Яйця – 2 шт.
Масло вершкове – 100 г
Цукор – 100 г
Лимон – 1 шт.
Цукор ванільний
Розпушувач
Сіль
Суміш ягід заморожена
Цукрова пудра
Мʼята
Спосіб приготування:
Сир збити до кремоподібного стану за допомогою блендера. Додати цедру лимона, ванільний цукор, масло, цукор за смаком, борошно, розпушувач, яйця і сіль. Замісити тісто.
Форми для мафінів змастити маслом. Розкласти тісто у форми та випікати у духовці, розігрітій до 180 градусів.
Для топінгу залити ягоди невеликою кількістю води, додати цукор і сік лимона. Помішуючи, варити до загустіння.
Готові мафіни посипати цукровою пудрою, полити топінгом і прикрасити м’ятою. Подавати з трав’яним чаєм. Смачного!