Головна Рецепти

Сирний крем-суп з беконом від Чаби Бакоша

Зігрітися у прохолодні весняні дні допоможе теплий сирний суп із беконом за рецептом кулінарного експерта програми “Ранок Вдома” на телеканалі “Дім” Чаби Бакоша. Приготування страви не забере у вас багато часу та сил, але принесе максимум задоволення.

Інгредієнти:

Сир плавлений – 2 шт.
Сир чеддер (білий) – 150 г
Сир блакитний – 50 г
Сир пармезан – 50 г
Овочевий бульйон – 200 мл
Вершки жирні – 200 мл
Цибуля порей – 1 шт.
Бекон – 100 г
Часник – 1 зубчик
Вершкове масло – 20 г
Сіль
Перець
Мускатний горіх
Багет – кілька скибок

Спосіб приготування:

Цибулю і часник подрібнити і припустити на вершковому маслі. Додати овочевий бульйон, тертий сир, вершки та спеції. Довести до кипіння, щоб сир розплавився.
Збити суп блендером до кремоподібного стану.
Бекон нарізати смужками та обсмажити до золотавого кольору.
Подавати суп із беконом і тертим пармезаном, а також підсмаженими скибками багета. Смачного!