Головна TV

Тірамісу з малиною і лохиною від Чаби Бакоша

Сьогодні кулінарний експерт телеканалу “Дім” Чаба Бакош ділиться рецептом особливого десерту – тірамісу з ягодами. Дізнайтеся про особливості приготування класичного італійського смаколика та спробуйте відтворити його на власній кухні!

Щоб приготувати тірамісу, вам знадобляться:

Яйце – 3 шт.
Сир маскарпоне – 400 г
Цукор – 4 ст.л.
Кава – 100 г
Печиво Савоярді – 1 уп.
Какао – 2 ст.л.
Малина – 100 г
Лохина – 100 г
Мʼята – кілька гілочок

Зварити каву та остудити її.

Відділити білки від жовтків. Білки збити з цукром до піків.

Жовтки змішати з сиром маскарпоне.

Обережно ввести білки в сирну суміш — зробити крем.

Кожне печиво занурити на кілька секунд в охолоджену каву. У десертницю викласти трохи крему і шартпечива, знову крем і печиво. Зверху змастити кремом.

Притрусити десерт какао та прикрасити ягодами і м`ятою. Відкласти десерт у холодильник на 15-20 хв.

Смачного!