Головна TV

Томлена капуста з грибами від Алекса Якутова

Рецепт, який потішить ваші смакові рецептори.

У шостому випуску Алекс Якутов вирушив у Дніпро, щоб оживити колись дуже популярний заклад «Неизвестный Петровский». Він розробить нове меню, в якому буде томлена капуста з грибами. Щоб відчути весь смак проекту «На ножах», пропонуємо приготувати томлену капусту з грибами за рецептом Шефа та експерта реаліті Нового каналу Алекса Якутова.

Інгредієнти:

  • Капуста свіжа – 600 г
  • Капуста квашена – 500 г
  • Гриби шампіньйони – 450 г
  • Гриби білі морожені – 250 г
  • Цибуля ріпчаста – 350 г
  • Томатна паста – 150 г
  • Курячий бульйон – 500 мл
  • Біле вино – 50 г
  • Перлова крупа – 100 г

Приготування:

  1. Перлову крупу відварюємо.
  2. Овочі очищуємо. Цибулю нарізаємо соломкою, обсмажуємо разом із нарізаними грибами.
  3. Засипаємо всю капусту, припускаємо.
  4. Додаємо томатну пасту, прогріваємо, вливаємо бульйон та вино. Томимо до повної готовності.
  5. Доводимо до смаку сіллю та перцем.
  6. В кінці додаємо перлову крупу.

Смачного!

Дивіться проект «На ножах» на Новому каналі!