Головна Рецепти

Удон із телятиною від Чаби Бакоша

Коли хочеться незвичайної, але простої у приготуванні страви, кулінарний
експерт програми “Ранок Вдома”, яка виходить на каналі “Дім” із ведучими Іриною Хоменко і Костянтином Октябрським, Чаба Бакош завжди знайде рішення. Сьогодні у меню — удон з телятиною. Записуйте рецепт і насолоджуйтеся новими смаками.

Інгредієнти:

Удон – 1 уп.
Теляча вирізка – 500 г
Перець солодкий – 1 шт.
Гриби шиітаке – 150 г
Імбир – 30 г
Часник – 2 зубчики
Зелена цибуля – 3-4 пірʼїни
Перець чилі – 1 шт.
Соус соєвий – 30 мл
Соус теріякі – 30 мл
Кунжутна олія
Кунжутне насіння
Кінза – кілька гілочок

Спосіб приготування:

Імбир, часник і перець чилі подрібнити і обсмажити на пательні. Додати нарізану смужками телятину. Смажити до готовності.
Додати гриби, нарізаний солодкий перець, зелену цибулю, соєвий соус і теріякі.
Перемішати всі складники та смажити до готовності.
Удон зварити і викласти до телятини. Перемішати і обсмажити разом.
Перед подачею страви посипати її кунжутним насінням та прикрасити кінзою.
Смачного!