Головна TV

“Весняне олівʼє” з редискою і бужениною від Чаби Бакоша

У програмі “Ранок Вдома”, яка виходить щодня о 7:00 на каналі “Дом”, кулінарний експерт Чаба Бакош разом із Лілією Ребрик і Костянтином Октябрським приготували неймовірно свіжий та поживний салат, який сподобається кожному українцю. Весняне олів’є з бужениною, редискою та кропом –  таке смакове поєднання 100% вас вразить! Зберігайте рецепт і смакуйте з задоволенням.

Для приготування весняного олівʼє за рецептом експерта “Ранку Вдома” вам знадобляться:

Картопля – 2 шт.

Яйця – 2 шт.

Буженина – 100 г

Редиска – 3-4 шт.

Морква – 1 шт.

Корнішони або мариновані огірки – 2-3 шт.

Майонез – 2 ст.л.

Сметана – 1 ст.л.

Гірчиця солодка – 1 ч.л.

Горошок зелений консервований – 1 банка

Кріп

Зелена цибуля

Чорний перець

Сіль

Мікрогрін або зелень для прикрашання

Приготування:

Відварити яйця, картоплю та моркву. Остудити їх та почистити.

Картоплю, яйця, моркву, буженину, редиску та корнішони нарізати кубиком і зсипати у глибоку миску. Додати горошок. Подрібнити кріп, зелену цибулю і додати зелень до салату. Заправити салат майонезом, сметаною та солодкою гірчицею. Додати сіль і перець за смаком. Ретельно перемішати.

Подавати салат, прикрасивши мікрогріном. Смачного!

Дивіться “Ранок Вдома” на каналі “Дом” з понеділка по п’ятницю з  07:00 до 09:30, у суботу та неділю з 07:00 до 11:00, а також на YouTube-каналі проєкту.