Головна Рецепти

Весняний “Олів’є” з домашнім майонезом

Весняний “Олів’є” – унікальний салат. Власний рецепт пропонує кулінарний експерт програми “Ранок Вдома” на каналі “Дім” Чаба Бакош. Дивіться секрети приготування цієї страви та готуйте з задоволенням.

Інгредієнти:
Яйця перепелині – 10 шт.
Куряче філе – 1 шт.
Картопля – 2 шт.
Яйця курячі – 2 шт.
Морква – 1 шт.
Цибуля – 1 шт.
Редиска – 3-4 шт.
Огірок – 1 шт.
Яблуко зелене (кисле) – 1 шт.
Часник – 1 зубчик
Зелена цибуля – 2-3 пірʼїни
Зелений горошок – жменя
Лимон – 0,5 шт.
Гірчиця солодка – 1 ч.л.
Оливкова олія
Сіль
Чорний перець
Лавровий лист

Спосіб приготування:
Куряче філе відварити у підсоленій воді з додаванням лаврового листа, цибулі, часника. Охолодити.
Окремо відварити картоплю, моркву та перепелині яйця.
Всі складники салату нарізати однаковим кубиком. Залишити кілька перепелиних яєць для прикрашання.
Курячі яйця вбити у миску, додати гірчицю, сік половини лимона, сіль, перець і оливкову олію. Збивати блендером до загустіння.
Заправити салат готовим майонезом, подавати, прикрасивши четвертинками перепелиних яєць. Смачного!