Що може бути краще за смачний і ситний бургер? Тільки бургер, приготований власноруч. Постійний кулінарний експерт програми “Ранок Вдома” на телеканалі “Дім” Чаба Бакош поділився секретами, як зробити цю страву смачною, соковитою та ніжною. Дивіться рецепт і повторюйте його на своїй кухні.
Інгредієнти:
Телятина – 1 кг
Свіже теляче сало – 300 г
Булочки для бургерів – 4 шт.
Сир чеддер для бургерів – 1 уп.
Бекон – 100 г
Помідор – 1 шт.
Синя цибуля – 1 шт.
Листя салату – 6 шт.
Мариновані огірки
Кетчуп – 50 г
Майонез – 50 г
Американська гірчиця – 50 г
Соус табаско
Копчена паприка
Чорний перець
Сіль
Коріандр
Соус ворчестер
Чебрець
Часник
Спосіб приготування:
Слайси бекону викласти на деко, застелене пергаментом, запікати у духовці за температури 180 градусів – зробити чіпси.
Із мʼяса і сала зробити фарш. Додати до нього кілька зубчиків часнику, сіль, перець, копчену паприку, коріандр, соус ворчестер, ретельно перемішати і сформувати котлети для бургерів.
Смажити котлети на сухій розігрітій пательні, додати гілочки чебрецю.
Для соусу змішати гірчицю, майонез, кетчуп, табаско і паприку.
Тонкими слайсами нарізати помідор, синю цибулю і мариновані огірки.
Розрізати булочки для бургерів. Розігріти на сухій пательні-гриль.
Нижню частинку булочки змастити соусом, покласти листя салату, слайси помідорів, котлету, сир, огірок, цибулю і бекон, накрити бургер верхньою частиною булочки, змащеною соусом. Смачного!