Головна TV

ВІТАЛІЙ БОРИСЮК БОЯВСЯ СУМСЬКОЇ

Гостем випуску рубрики «Ранок із зіркою» у програмі «Ранок з Інтером» став відомий актор та співак Віталій Борисюк. На зірковій кухні артист не лише поділився з глядачами оригінальним рецептом, а й розкрив деякі сімейні секрети. Як насправді проходило його знайомство з майбутньою дружиною, актрисою Ольгою Сумською? Чому довго не наважувався підійти до неї? І чим Ольга дорікала Віталію після першої зустрічі?

Виявляється, Віталій та Ольга познайомилися ще в студентські роки – до спільної роботи в театрі та задовго до першого заміжжя актриси з Євгеном Паперним. Чому тоді в них не зав’язалися стосунки? «Я був на третьому курсі, а Оля – на четвертому. Ми разом святкували Новий рік у квартирі моєї дівчини, куди також прийшла Оля зі своїм хлопцем, – згадує Віталій. – Усього нас було чотири пари. Тоді вперше ми з Олею спілкувалися, до того я її бачив лише на сцені. Вона була дочкою народних артистів – робити до неї підкат я якось не наважився… А вона мені потім казала, що треба було. І навіть дорікала мені: «Ти до своєї дівчини тоді так залицявся…»

Також актор розповів, як їхня сім’я провела зимові канікули: «Ми були в Карпатах. Я люблю відпочивати взимку в горах. Тож присадив на лижі всю родину. Ми взагалі спортивна сім’я. Мені допомагає тримати себе у формі бокс, ще люблю великий теніс. А ось Оля вранці любить бігати».

Що стосується кулінарії, Віталій зізнається, що в їхній сім’ї здебільшого готує Ольга, він господарює на кухні нечасто: «Я готую іноді. Коли є настрій чи коли Оля кудись їде, тоді я змушений готувати сам чи готує молодша дочка Аня» .

Проте готує актор добре. У рубриці «Ранок із зіркою» Віталій приготував дієтичний бефстроганов із гарніром. «Я вирішив приготувати справжню чоловічу страву – бефстроганов. Але не з телятини, а з курки, як мене навчила чарівна дружина. А до нього – пюре за рецептом моєї мами».

БЕФСТРОГАНОВ ІЗ ПЮРЕ ЗА РЕЦЕПТОМ ВІТАЛІЯ БОРИСЮКА

Інгредієнти:

– Куряче філе – 500 г

– Вершки – 150 мл

– Картопля – 700 г

– Цибуля ріпчаста – 1 шт.

– Вершкове масло – 50 г

– Паприка

– Сушений часник

– Соняшникова олія

– Сіль, перець

Приготування:

Поріжте куряче філе на тонкі смужки. У сотейник додайте трохи олії та викладіть м’ясо. Додайте трохи паприки та сухого часнику, потім залийте м’ясо вершками й тушкуйте до готовності.

Тим часом почищену та порізану картоплю помістіть у каструлю, додайте одну почищену цибулину, залийте водою і варіть до готовності. Потім злийте воду, викиньте цибулину, посоліть картоплю, додайте вершкове масло й розімніть до пюре.

Смачного!