Головна Рецепти

Вишукана страва для святкового столу – рецепт кордон блю

У постійній кулінарній рубриці програми “Ранок Вдома” на телеканалі “Дім” ведучі Ірина Хоменко та Денис Мінін приготували вишукану страву французької кухні кордон блю. Вона точно прикрасить ваш святковий стіл і зробить вечерю неймовірною.

Інгредієнти:

Куряче філе – 2 шт.
Слайси твердого сиру – 150 г
Нарізана шинка – 150 г
Яйця – 2-3 шт.
Лимон – 1 шт.
Борошно
Панірувальні сухарі
Сіль
Перець
Сухий часник

Спосіб приготування:

Курячу грудку розрізати і трохи відбити.
Приправити м’ясо, всередину викласти сир і шинку. Акуратно загорнути рулетом.
Яйця вбити у миску і збити з додаванням солі і перцю. Панірувати страву у борошні, яйці та сухарях.
Обсмажити на олії з обох боків до золотавого кольору.
Скропити кордон блю лимонним соком і подавати до столу. Смачного!