Постійний кулінарний експерт телеканалу “Дім” Чаба Бакош розповів, як приготувати яблука в клярі. Такий корисний десерт сподобається і дітям, і дорослим – впевнений кулінар. Дізнавайтеся рецепт і готуйте особливий сніданок на власній кухні.
Для приготування страви вам знадобляться:
Яблука великі – 2 шт.
Борошно – 100 г
Яйце – 1 шт.
Молоко – 100 мл
Цукрова пудра
Кориця
Сіль
Олія соняшникова
Волоські горіхи – жменя
Яблука помити, просушити паперовим рушником. Вийняти серединки і нарізати кружальцями 0,5-0,7 мм.
Збити вінчиком молоко, яйце, борошно, корицю, цукрову пудру та сіль — зробити кляр.
Кожне кружальце вмочити в борошно, а потім у кляр. Смажити яблука на розігрітій пательні з соняшниковою олією з двох боків.
Під час подачі присипати яблука пудрою та горіхами. Смачного!