Брати Владислав та Олексій – переселенці з Харцизьку Донецької області. Кілька років тому вони переїхали до Ірпеня, що на Київщині. І втілили одну мрію на двох: відкрили сімейну піцерію. Доставка Two Chellas була однією з найулюбленіших в місті, а гості ледь встигали зайняти столик. Однак після початку великої війни все змінилося. Олексій вступив до лав тероборони, а Владислав евакуював з окупованого Ірпеня родину брата та батьків. Після деокупації власники зрозуміли, що частина постійних клієнтів поїхала з міста й не повернулася. А нові мешканці ЖК, де розташована піцерія, навіть не знають про її існування.
Однак «прокачки» потребував не лише заклад, а й колектив. Власники Two Chellas звернулися до реаліті «На ножах» з проханням зробити їхню піцерію найпопулярнішою в Ірпені.
– Розумію, наскільки Владиславу та Олексію важливо та складно адаптуватися під Києвом. І спробую максимально допомогти, – зазначив Шеф, ведучий проекту Алекс Якутов. – Я перевірив меню й мушу зазначити: так довго гортати його – не класно. Переглянув половину страв, і почалася паніка, бо забув, що бачив спочатку. Понад 50 позицій у меню – це не піцерія, а ресторан. А ще мене шокувало, що під час повної посадки ніхто не зустрічав гостей. Заклад був схожий на ларьок: прийшов, замовив і пішов.
Команда проекту на чолі з Алексом Якутовим облаштувала літній майданчик для Two Chellas. Тепер нові клієнти з легкістю зможуть знайти заклад і провести там затишний вечір.
– Ще одна річ, з появою якої точно стало краще, – стеля. Ми з братом давно хотіли цим зайнятися. Але не вистачало то часу, то рук, то коштів. Завдяки новому дизайну стало легше дихати, з’явилося більше простору, – каже Олексій. – А ще повісили дуже багато сімейних фоток! Навіть світлину з рідного міста Харцизьк. Адже Two Chellas – це родинна історія. Від самого відкриття все робили власноруч, щоб створити затишок і домашню атмосферу, яку в нас забрали. Тож фото – це наші спогади.
Владислав зазначив, що в інтерʼєрі стало більше кольорів Італії.
– Барну стойку перефарбували в зелений, а на столах зʼявилися помаранчеві скатертини, – пояснив власник. – А ще наші фото на стінах створюють затишок. І тепер завдяки цим знімкам нас точно впізнаватимуть у місті!
Також Шеф Нового каналу спеціально для піцерії розробив нові страви. Тепер у меню – салат «Панцанела», мінестроне, тартар з вершково-трюфельним соусом. І під час другої повної посадки оновлена піцерія справила фурор!
– Коли я вперше потрапив у Two Chellas, то в мене склалося враження, що цей заклад потрібен лише двом людям. Але тепер бачу, що всі працівники стали командою, – підсумовує Алекс Якутов. – Якщо говорити про справжні відкриття, то ним став кухар Сашко. Я дуже рідко зустрічав людей, які можуть так швидко, лише за півтора місяці, навчитися готувати. А ще на другій повній посадці мене приємно вразила робота офіціантки Жанни.