Головна TV

ЯК ПРИГОТУВАТИ ІДЕАЛЬНУ ГАРБУЗОВУ КАШУ

Ведучі програми “Ранок Вдома” на телеканалі “Дом”, яка виходить щодня о 7:00, Ірина Хоменко та Костянтин Октябрський разом з нашим шеф-кухарем Яном Нгуєном щоразу доводять – сніданок може складатися не лише з вівсяної каші, бутербродів чи сирників. Цього разу ведучі готували оригінальну гарбузову кашу з пшоном, сиром пекоріно та гарбузовими чіпсами.

Для приготування оригінального сніданку вам знадобляться:

Гарбуз – 400 г

Варене пшоно – 70 г

Сир пекоріно – 20 г

Панірувальні сухарі – 20 г

Цибуля-шалот – 20 г

Яйце куряче – 1 шт.

Вершки 33% – 30 мл

Тимʼян – 1 гілочка

Вершкове масло – 10 г

Оливкова олія

Гарбуз очистити, нарізати, посолити, поперчити, збризнути оливковою олією, додати тимʼян та запекти. Готовий охолоджений гарбуз збити в блендері до консистенції пюре.

Подрібнити цибулю і обсмажити на пательні у суміші вершкового масла та оливкової олії. Взбитий гарбуз додати до смаженої цибулі та довести до кипіння з додаванням вершків. Сир натерти і додати до гарбуза. За потреби додати солі та спецій. Наприкінці висипати готове пшоно і ретельно перемішати.

Відрізати кілька тоненьких слайсів сирого гарбуза, присолити їх. Збити яйце та обмокнути слайси в борошні, яйці та панірувальних сухарях. Смажити у фритюрі.

Подавати гарбузову кашу, декорувавши чипсами. Смачного!

Дивіться оновлений “Ранок Вдома” на каналі “Дом” з понеділка до п’ятниці з  07:00 до 09:30, у суботу та неділю з 07:00 до 11:00, а також на YouTube-каналі проєкту.