Головна TV

Як з мівіни приготувати неперевершену страву: рецепт-лайфхак від Віталіни Біблів

Виконавиця однієї з головних ролей у серіалі Нового каналу пропонує відсвяткувати Всесвітній день макаронів (25 жовтня), наче у студентські часи!

Макарони – продукт, без якого не уявляє свого життя, напевно, жодна людина. Навіть ті, хто виключають зі свого раціону ці вироби з пшеничного борошна, шукають альтернативу з цільнозернового, гречаного чи спельти. Або ж можуть спожити в рамках дня чіт-мілу. От, наприклад, як робить Віталіна Біблів.

– Макарони майже не їм. Перепрошую, але, як то кажуть, я жінка-баян: сьогодні з’їм цей продукт, а завтра погладшаю на чотири кілограми, – з усмішкою коментує акторка. – Макарони я смакую лише у вигляді пасти і то тільки тоді, коли їду до Італії. А ще один-два рази на рік можу з’їсти пасту, яку готує мені моя найдорожча людина.

Та спеціально до Всесвітнього дня макаронів, який відзначають 25 жовтня, Віталіна розповіла про фірмову страву. Щоправда… З минулого! Студенти, занотовуйте легкий і дешевший рецепт з мівіни від зірки українського кіно.

– Коли я жила в гуртожитку, то якось ми з друзями нарахували 14 рецептів страв із локшини швидкого приготування. Поділююся одним з них. Інструкція, як із мівіни можна зробити просто неперевершену страву! Потрібно посмажити цибулю з морквою, додати туди сосиски. Після того як вони трішки поготувалися, додати головний інгредієнт – локшину швидкого приготування. Обсмажити все разом до золотистого кольору. Можна додати трохи води, щоб макарошки злегка розм’якли. Наприкінці вбити туди два яйця, перемішати й готувати ще кілька хвилин. Тоді здавалося, що смачніших макаронів у своєму житті я не їла! (усміхається).