Головна Рецепти

Яскраве бурякове печиво без яєць і молока – ідеальний пісний рецепт

Буряк теж може стати головним інгредієнтом ароматної випічки! Кулінарний експерт програми “Ранок Вдома” на каналі “Дім” Чаба Бакош провів вдалий експеримент і може з радістю рекомендувати рецепт смачного, корисного бурякового печива. Воно не тільки яскраве та апетитне, але й чудово підходить для тих, хто дотримується посту.

Інгредієнти:

Буряк – 1 шт.
Борошно – 100 г
Цукор – 100 г
Арахіс – жменя
Крохмаль – 1 ст.л.
Розпушувач
Олія – 100 мл
Кориця
Мускатний горіх
Ваніль
Сіль
Цедра одного апельсина

Спосіб приготування:

Запекти буряк. Охолодити, почистити та натерти на тертці.
Арахіс обсмажити, подрібнити і змішати з буряком. Додати всі інші складники.
Сформувати печиво, випікати за температури 180 градусів.
Подавати з чаєм. Смачного!