Головна Рецепти

Яєчний крем з печеним гарбузом: рецепт оригінальної закуски від Чаби Бакоша

Кулінарний експерт програми “Ранок Вдома” на каналі “Дім” із ведучими Іриною Хоменко і Костянтином Октябрським, Чаба Бакош пропонує приготувати смачну сезонну закуску – яєчний крем з печеним гарбузом.

Записуйте рецепт та спробуйте відтворити страву на власній кухні!

Для приготування закуски за рецептом Чаби Бакоша вам знадобляться:

Гарбуз – 500 г
Яйця – 6 шт.
Часник – 1 головка
Майонез – 2 ст.л.
Гірчиця зерниста – 1 ч.л.
Оливкова олія
Чебрець – кілька гілочок
Сіль
Перець
Мікрогрін
Хліб чорний – кілька скибочок

Гарбуз нарізати кубиком, посолити та поперчити, скропити оливковою олією. Додати чебрець і часник. Запекти у духовці до готовності.
Яйця відварити, почистити та розрізати навпіл. Вийняти жовток, збити його блендером разом із печеним гарбузом і часником, додати гірчицю і майонез. Посолити і поперчити.
Фарширувати яйця кремом, прикрасити мікрогріном. Подавати закуску з чорним
хлібом. Смачного!