Девʼять років тому Наталія відкрила кафе-бістро «Укроп» у Білій Церкві. Раніше на цьому ж місці вона продавала гарячі обіди для працівників СТО. І з імпровізованого закладу розпочалася її рестораторська діяльність. Згодом Наталія наважилася на відкриття ресторану «Борщ та вареники» в самому центрі Білої Церкви. Саме цей заклад став героєм першого сезону реаліті Нового каналу «На ножах». Зміни, які відбулися з рестораном та його колективом, пішли на користь та стали запорукою невпинного розвитку одразу двох закладів Наталії. Та з початком війни все змінилося. Команда «Укропа» стала на допомогу й почала готувати обіди для військових. Згодом через стрімко зростаючу конкуренцію заклад втратив своїх гостей, а з ними й прибуток. Тож Наталії довелося вдруге звернутися по допомогу до команди реаліті Нового каналу «На ножах».
– Працівники «Укропу» виходять на роботу з понеділка по пʼятницю, а в суботу та неділю – вихідні. Тобто два дні, в які інші заклади заробляють, «Укроп» зачинений. Ще й у будні працюють до 17:00, тож гості можуть лише поснідати й пообідати тут, – каже Шеф, ведучий проекту Алекс Якутов. – Коли я інспектував заклад, то замовив кілька страв, зокрема окрошку. Однак цей суп був схожий на салат. Ще й чекав його довше ніж потрібно. Заклад не відповідає формату, який планувала Наталія. Вона зазначала, що в кафе має бути смачно та швидко. Однак тут немає ні того, ні іншого. Як можна було так все запустити за девʼять років?
Алекс Якутов разом із командою «На ножах» вдосконалили концепцію «Укропа» та змінили його інтерʼєр. Тепер кольори оформлення наближені до відомого українського мінімалізму, а стеля і стіни декоровані стародавньою атрибутикою. А ще для кафе розробили зручний формат обслуговування, встановивши QR-коди на кожному столі.
– Сюрпризи для команди почалися просто біля входу в заклад. Ми облаштували для «Укропа» новий літній майданчик. А ще поставили мангал, щоб про кафе могло дізнатися якомога більше людей. Я прагнув, щоб «Укроп» нагадував демократичний, але затишний український ресторанчик. І хотів, щоб заклад дарував гостям відчуття, що сюди вони прийшли не просто набити шлунок, а відпочити в гарному місці, – додає ведучий реаліті. – Також спеціально для закладу я розробив сучасні страви, які вже давно полюбили українці. Серед них – шаурма з куркою та соусом кімчі, білоцерківський плов, сувлакі зі свинини та баклажан на грилі.