Головна Рецепти

З тунцем і сиром: рецепт фаршированих квіток цукіні від Лесі Нікітюк

Кілька прохолодних днів завершились, українців знову чекає спека. В таку погоду не дуже хочеться їсти, тому зазвичай рятують салати. А як щодо оригінальної та легкої основної страви, яка ідеально доповнить салат? Леся Нікітюк радить скуштувати сезонний смаколик – квітки цукіні. Це поживно та корисно. Зірка проектів Нового каналу «єПитання» і «Хто зверху?» їх фарширує та запікає. І вам радить спробувати!

Страва підійде і для сніданку, і для вечірки з друзями. Всі точно здивуються.

Інгредієнти:

Квітки цукіні
Консервований тунець
Сир рикота
Сир пармезан
Петрушка та кріп
Сіль і перець

Спосіб приготування:

1. Очистіть квітки цукіні від маточок та тичинок.
2. У глибокій мисці змішайте м’ясо тунця, сир рикоту, натертий пармезан, подрібнену зелень. Додайте спеції за смаком.
3. Начиніть квітки цукіні.
4. Викладіть фаршировані квітки на деко, Запікайте в духовці протягом чотирьох хвилин при температурі 240 градусів.
5. Для смаку та краси при подачі можете посипати натертим пармезаном.
Смачного!