Головна Рецепти

Закуска-салат «Мандаринки»: фірмовий рецепт від акторки Поліни Фролової

Меню на святковий стіл вже сформували? У будь-якому випадку пропонуємо ще одну страву, яка зацікавить виглядом, а потім ще й потішить рецептори. Закуска-салат «Мандаринки» – фірмова страва зірки серіалу Нового каналу «Голова» Поліни Фролової. Акторка не уявляє родинного частування без цієї смакоти і вас закликає спробувати.

Інгредієнти:

куряче філе – 2 шт.
яйця – 4 шт.
сир – 200 г
морква – 4 шт.
часник – 2 зубчики
майонез
сіль та перець
оливки чи маслини
зелень – базилік та кріп

Спосіб приготування:

1. Відваріть куряче філе, моркву та яйця.
2. Натріть моркву, яйця та сир на тертці.
3. Подрібніть філе, кріп та часник.
4. Змішайте все, окрім моркви. Додайте майонез, сіль та перець.
5. Скатайте з суміші кульки та поставте в холодильник.
6. Відтисніть натерту варену моркву, щоб не було зайвого соку. Викладіть її на харчову плівку, ніби млинець.
7. Дістаньте з холодильника кульки. По черзі обкочуйте їх у моркві, піднімаючи кути харчової плівки. За бажанням, всередину можете помістити оливку чи маслину.
8. Обгорніть кульки харчовою плівкою та відправте щонайменше на годину в холодильник для стабілізації. Потім викладіть на блюдо та прикрасьте зеленню.

Смачного!