Зірка шоу «VIP Тернопіль», випуски якого можете подивитися на сайті та YouTube Нового каналу, поділилася рецептом корисних та високобілкових булочок
Набридла яєчня на сніданок, але не хочеться заморочуватися з приготуванням складних страв та соусів? Потрібно, щоб і швидко, і корисно, і поживно? Тоді вам точно треба скуштувати сирні бейгли від артистки гумористичного шоу «VIP Тернопіль» Тані Песик. До речі, готувати сніданок та ласувати ним радимо під випуски шоу на YouTube Нового каналу. Так і веселіше, і смачніше!
– Я часто замінюю хліб бейглами. Вони ідеально підходять для сніданку. Причому смачні і з начинкою, і просто самі по собі, – каже Таня Песик. – Наприклад, люблю розрізати бейгл навпіл, намазати крем-сиром, викласти помідор, авокадо, зелень, гриби і запечені шматочки курочки. Ідеальний збалансований сніданок готовий!
Інгредієнти:
сир кисломолочний 5% – 200-220 г
яйця – 3 шт.
борошно рисове або будь-яке інше – 100-120 г
розпушувач – 1 ч. л.
сіль – на смак
насіння кунжуту – за бажанням
насіння чіа – за бажанням
Приготування страви:
1. Ретельно змішайте сир і два яйця. Додайте борошно, розпушувач, сіль і перемішайте. Якщо сир залишається вологим, всипте ще трохи борошна.
2. Розріжте тісто на чотири частини. Розкачайте кожну до 2 см у круглу форму та зробіть дірочки посередині, як у пончиків.
3. Викладіть на деко, застелене пергаментом, та розігрійте духовку до 180 градусів.
4. Збийте яйце та змастіть ним бейгли. Посипте насінням кунжуту й чіа. Відправте в духовку на 20-25 хвилин. Бейгли мають стати золотавого кольору. Після дістаньте з духовки й дайте охолонути. Готово!