Головна Рецепти

Запечена буженина з булгуром за рецептом Ектора Хіменеса-Браво

Фото - Інстаграм

Український шеф-кухар колумбійського походження, ресторатор та суддя «МастерШеф. Професіонали»-4 на СТБ Ектор Хіменес-Браво поділився в соцмережі рецептом смачної страви, яка просто та швидка в приготуванні.

«Якщо часу на приготування обіду або вечері обмаль, пропоную спробувати буженину з булгуром в духовці: все міксуємо, кладемо в пакет для запікання та сидимо на чилі, поки страва готується», прокоментував шеф-кухар.

Інгредієнти:
  • Приправа «Соковита Буженина» — 1 упаковка;
  • Свинячий ошийок — 200 грамів;
  • Гірчиця — 1-2 столових ложки;
  • Булгур — 100 грамів;
  • Перець солодкий — 1 шт.;
  • Яблуко — 1 шт.;
  • Цибуля синя — половина головки;
  • Корінь селери — 20 грамів;
  • Часник — 1 зубчик;
  • Вода — 300 мл.;
  • Рукола — 5 листочків.
Спосіб приготування:

Все дуже просто! До м’яса додаємо гірчицю та ½ упаковки приправи. В пакет для запікання, який вже є в комплекті приправи «Соковита Буженина», кладемо булгур та нарізані кубиками перець, яблуко, цибулю, корінь селери, часник та половину приправи, а зверху — м’ясо. Заливаємо все водою й випікаємо страву у духовці при 180 градусах 40-50 хвилин.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Ектор Хіменес-Браво (@hectorjimenezbravo)

Дивіться прем’єрні випуски «МастерШеф. Професіонали»-4 на СТБ щосуботи о 19:00!