Така котлета в тісті стане ідеальним сніданком і для дітей, і для дорослих. Постійний кулінарний експерт телеканалу “Дім” Чаба Бакош навчить готувати цю страву легко та швидко. Зберігайте рецепт та повторюйте його на своїй кухні.
Для приготування котлети в тісті вам знадобляться:
Тісто листкове – 1 уп.
Фарш із телятини – 500 г
Фарш із свинини – 500 г
Часник – 3 зубчики
Яйця курячі – 3 шт.
Молоко – 100 мл
Олія соняшникова
Масло вершкове
Сир для бургера
Батон
Борошно
Сіль
Перець
Кунжут
Скибки хліба замочити у молоці.
Змішати у глибокій мисці фарш, додати замочений хліб, 2 яйця, часник, сіль і перець. Сформувати котлети. Обсмажити їх з обох боків на розігрітій пательні з олією. Охолодити котлети.
Тим часом розкачати листкове тісто. Розрізати на квадрати. Викласти у кожен сир для бургера і зверху покласти котлету. Загорнути котлету в тісто.
Викласти котлети в тісті на деко. За допомогою виделки зробити в тісті проколи, змастити збитим яйцем і посипати кунжутом. Запікати у розігрітій духовці за температури 180 градусів до готовності. Смачного!