Осінь — ідеальний час для різноманітних страв із кабачків. Кулінарний експерт телеканалу “Дім” Чаба Бакош пропонує приготувати їх у вигляді закуски. Зберігайте рецепт запечених кабачків із сиром та часником, щоб приготувати страву на власній кухні та пригостити родину.
Щоб приготувати закуску вам знадобляться:
Кабачки – 2 шт.
Сметана – 150 г
Сир твердий – 150 г
Часник – 1 зубчик
Оливкова олія
Сіль
Перець
Італійські трави
Кріп – кілька гілочок
Кабачки нарізати кружальцями до 1 см, посолити і поперчити з обох боків.
Викласти на деко та скропити оливковою олією.
Змішати сметану, натертий сир і часник — зробити намазку. Викласти намазку на кабачки та запекти страву у духовці.
Готову закуску посипати подрібненою зеленню.
Смачного!